KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Alcatel-Lucent Data
ALCATEL-LUCENT DATA
Alcatel-Lucent OmniSwitch производната палета на менаџабилни LAN свичеви, е прилагодена за околини каде се бара етернет пристап, како и за агрегациски точки или помали јадрени мрежи.

Со својата флексибилна понуда почнувајќи од 10 до 48 порти и различен тип на поврзување како што се оптика или бакар, претставуваат идеален избор за компании кои имаат потреба од мрежа со разновидност, висока достапност и напредна безбедност.

Разгледај ги Alcatel-Lucent податочните производи

OmniSwitch 6250
OmniSwitch 6450
OmniSwitch 6850E