KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Alcatel-Lucent Voice
ALCATEL-LUCENT VOICE
OmniPCX Office/Enterprise производната палета претставува стожер на понудата за конвергентни решенија за говорна и податочна комуникација на Alcatel-Lucent.

Едноставни за инсталација и одржување, двете платформи претставуваат идеален одговор за средината каде се побарува комбинација од традиционална и IP-телефонија.

Дизајнирана за иднината, спремна за поддршка ‒ новата генерација апликации и услуги овозможува зголемување на ефикасноста на вработените и на корисничкото задоволство, така како што расте и вашиот бизнис.

Разгледај ги Alcatel-Lucent Voice производите

9 Series Digital Phones
8 Series IP Touch Phones
DECT Phones
OmniTouch WLAN Handsets
OmniTouch My IC Phone
OmniTouch Conference Phone