KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Alcatel-Lucent Wlan
ALCATEL-LUCENT WLAN
Alcatel-Lucent OmniAccess™ Wireless производната палета на безжични LAN свичеви со различна големина овозможува имплементација на соодветно решение согласно вашите потреби.

OmniAccess палетата овозможува вистинско корисничко искуство во поглед на мобилност, безбедност и апликации. Дополнително безжичните свичеви овозможуваат скалабилност, говор преку IP и интегриран менаџмент во рамки на безбедносна мрежа.

Разгледај ги Alcatel-Lucent Wlan производите

Wlan свичови
Wlan Access Points
Менаџмент системи