KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security е производ дизајниран исклучиво за малите бизниси. Тоа овозможува висока технологија за заштита на компјутери и сервери која е едноставна и брза за инсталација и конфигурација. Со овој производ Вие може да ја управувате целокупната мрежна безбедност само од еден компјутер кој ги извршува сите задачи за заштита на Вашиот бизнис и вашите доверливи информации.

Kaspersky Small Office Security води грижа за заштита на Вашата мрежа додека Вие се грижите за Вашиот бизнис.