KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Lande
LANDE
LANDE е компанија за производство на Кабинети (ракови) и нивни додатоци, сместена во Турција, со највисока експертиза од областа. LANDE фабриката има 10.000m2 затворен простор опремен со најсовремена технологија за производство. Сите процеси во производството се надгледуваат и снимаат со ERP/MRP софтвер во реално време и се следат преку интернет LANDE со помош на својот R&D тим кој има 22 год искуство, ги креира најфункционалните, најергономските и комплетно модуларните производи по најдобра цена на пазарот.

LANDE ги знае побарувањата на ИТ пазарот и по нив креира професионални и најдобри дизајни за своите производи LANDE има сопствена лаборатотија со најсовремени уреди за тестирање и свој тим за извршување на механичкото тестирање на кабинетите. LANDE работи согласно ISO9001:2008 системот за квалитет.

За повеќе информации контактирајте нé:
lande@kabtel.com.mk

Разгледај ги производите на Lande

19’’ Free Standing Cabinets
DYNAmic SERIES
19’’ Server Cabinets
DYNAmax SERIES
19’’ OPEN FRAME SYSTEM
RACKS DYNAframe SERIES
19’’ Wall Mounting Cabinets
NETbox SERIES
19’’ Wall Mounting Cabinets
NETbox SOHO SERIES
19’’ Wall Mounting Cabinets
NETbox HOME SERIES
19’’ Wall Mounting Cabinets
NETbox SLIM SERIES
all ACCESSORIES for cabinets