Lande производи

19’’ Free Standing (самостоечки), серија DYNAmic

DOWNLOAD

DYNAmic-серијата обезбедува максимална оптимизација како резултат на оптимални перформанси помеѓу квалитет и додадена вредност.

Достапни се во следните димензии: 600x600, 600x800, 600x1000, 800x600, 800x800, 800x1000mm, од 12U до 47U висина, целосно модуларни производи.

 • Различни опции за врати и панели
 • Целосно модуларни
 • 19’’ димензија загарантирана
 • За w=800mm сегментот, соWire Mesh cable
 • Системот за управување штити 100% од каблите
 • Голема носивост од 600 kg
 • „Мек допир“-завршна структура, RAL 9005 црна боја, RAL 7035 светло сива
 • Специјален дизајн со U ознака
 • Декоративен изглед, ергономски дизајн

19’’ Server (серверски), серија DYNAmax

DOWNLOAD

DYNAmax-серијата обезбедува соодветна средина за серверите и опремата за складирање на податоци со професионална вентилаторска структура. Масивната конструкцијаовозможува сместување на тешката серверска опрема.

Достапни се во следните димензии:600x1000, 800x1000mm, од 12U до 47U висина, целосно модуларни производи.

 • Различни опции за врати и панели
 • Целосно модуларни
 • 19’’ димензија загарантирана
 • За w=800mm сегментот, со Wire Mesh cable
 • Системот за управување штити 100% од каблите
 • Голема носивост од 1000 kg
 • „Мекдопир“-завршна структура, RAL 9005 црна боја, RAL 7035 светло сива
 • Специјален дизајн со U ознака
 • Декоративен изглед, ергономски дизајн

19’’ OPEN FRAME SYSTEM-кабинети, серија DYNAframe

DOWNLOAD

DYNAframe Open Frame-кабинетисе нудат за мрежни и серверски апликации, каде што не постои потреба од заграден простор поради безбедни и климатизираниуслови и услови без прашина како дата-центри, лаборатории и сл.

Додека производот дава максимална ефикасност на мрежната и серверскатаинфраструктура, паралелно обезбедува голема економичност споредено сонеговиот квалитет кој се базира на високотехнолошка ицелосно автоматизирана индустрија.

Производот е достапен во 5 висини од 27U до 48U.

Големото продуктно портфолио со различни висини ги задоволува сите инфраструктурни барања.

19’’ Wall Mounting(ѕидни) кабинети, серија NETbox

DOWNLOAD

NETbox-серијата на ѕидни кабинетиобезбедува максимална оптимизација како резултат на оптималните перформанси помеѓу квалитетот и додадената вредност.

Достапни се во следните димензии:600x450, 600x600, 600x(450+150) двосекциски, од 7U до 20U,5 различни висини, целосно модуларни производи

 • Различни опции за врати и панели
 • Целосно модуларни
 • 19’’ димензија загарантирана
 • Системот за управување штити 100% од каблите
 • Голема носивост од 80 kg
 • „Мек допир“-завршна структура, RAL 9005 црна боја, RAL 7035 светло сива
 • Специјален дизајн со U ознака
 • Декоративен изглед, eргономски дизајн

19’’ Wall Mounting(ѕидни), серијаNETbox SOHO

DOWNLOAD

NETbox SOHO-серијата на ѕидни кабинетисе наменети за мрежна дистрибуција, каде што е потребна брза инсталација со ефикасна цена.

Додека производот дава максимална ефикасност на мрежната инфраструктура, паралелно обезбедува голема економичност споредено сонеговиот квалитет кој се базира на високотехнолошка и целосно автоматизирана индустрија.

Палетата на производи е оптимизирана со потребниот перформанс и квалитет и протоа обезбедува најдобра цена. Достапни се во следните димензии:540x300mm и 540x400mm,7U, 9U, 12U ‒3 различни висини, целосно модуларни производи

 • Различни опции за врати и панели
 • Целосно модуларни/ Flat pack
 • 19’’ димензија загарантирана
 • Системот за управување штити 100% од каблите
 • Голема носивост од 80 kg
 • “Мек допир” завршна структура, RAL 9005 црна боја, RAL 7035 светло сива
 • Специјален дизајн со U ознака
 • Декоративен изглед, eргономски дизајн

19’’ Wall Mounting(ѕидни), серијаNETbox HOME

DOWNLOAD

NETbox HOME-серијата на ѕидни кабинетисе дизајнирани какомоноблок-конструкција која обезбедува подобра стабилност.

The NETbox Home-ѕидните кабинетисе дизајнирани за ситуација каде брзиот пристап до опремата е од примарно значење. Дизајнирани се за сместување на 19 "-стандардни уреди.

NETbox HOME-серијата на ѕидни кабинетинуди високоефективни и лесни за монтажарешенија за бројни апликации во областа на мрежната технологија и електроника.

19’’ Wall Mounting(ѕидни), серија NETbox SLIM

DOWNLOAD

The NETbox Home-ѕидните кабинети се дизајнирани за ситуација каде брзиот пристап до опремата е од примарно значење. Дизајнирани се за сместување на 19 "-стандардни уреди, особено погодни за станови и вили, модерни и елегантни канцеларии, хотелски рецепции и станбени области.

NETbox HOME-серијата на ѕидни кабинети нуди високоефективни и лесни за монтажа решенија за бројни апликации во областа на мрежната технологија и електроника.

Предната врата на 3U +5U :8U NETbox SLIM-ѕидните кабинети Frontе поделена метална вратасо барел-заклучување на врвот и дното.

Алтернативно е можно една моноблок-поликарбонат предна врата со едно барел-заклучување.

сите додатоци за кабинети

DOWNLOAD

Lande ги произведува сите типови додатоци потребни за кабинетите:

 • Празни панели(безалатен тип и тип со завртки)
 • Вертикални носачи на кабел
 • Шини за монтажа на опрема (FREE STANDINGиWALL MOUNTINGтип и тип за SERVER CABINETS)
 • Вентилатори (сооn-offпрекинувач, со аналоген и дигитален термостат)
 • Хоризонтални носачи на кабел
 • Вертикални панели за управување на кабли (за OPEN FRAMES-кабинети)
 • Напојни летви и PDU-а
 • Полици и L-држачи
 • Останати додатоци (SENSORED andCORD SWITCHED LIGHTING MODULES,BASE GROUP: CASTER, FEET, FLOOR FIXING KIT,PLINTHS, GENERAL STORAGE DRAWERS,GROUNDING SETS, FIXING HARDWARE/BAYING KIT THERMOMETERS)
ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.