KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Micros

MICROS

Хотели и установи

MICROS нуди широк спектар на скалабилни и модуларни објекти и централни решенија за ефикасно управување на хотелот. Дали водите еден хотел или мултибрендиран синџир на хотели, MICROS обезбедува решение кое совршено одговара на вашиот уникатен бизнис. Портфолиото опфаќа решенија за прием, back office, CRM, продажба и угостителство, управување со приходи, резервации, дистрибуција и многу повеќе.

Индивидуални хотели

Одговарајќи на постојано растечката специјализација во хотелската индустрија, Micros Suite8 нуди флексибилност за да ги исполни посебните индивидуални барања.

Синџир хотели

MICROS OPERA Enterprise Solution е навистина сеопфатен софтверски пакет за управување со објекти и основни централни системи.

Конференциски центри

Целосен „продажба и кетеринг“ софтвер за управување со конференциски центри.

Велнес и спа

MICRO нуди широк спектар интегрирани решенија кои ги задоволуваат потребите на велнес и спа-центрите.

Храна и пијалаци

MICROS обезбедува сеопфатни POS-системи за ресторани кои можат да се менуваат за да се задоволат потребите на ресторани од сите видови и големини, без разлика дали работат на еден ресторан или стотици. Модуларниот POS-систем лесно може да се прошири како што се бара и да ги задоволи потребите на брза услуга, брз повик и целосна услуга во ресторани и угостителски услуги, пабови и барови.

Кетеринг

Кантини во индустриски објекти или да се обезбеди професионална кетеринг- услуга на објекти и институции како што се аеродромите или кетеринг за настани, изложби и саеми.

Одмор и забава

Илјадниците луѓе кои редовно посетуваат настани во живо во стадионите и салите се одлична можност за послужување на храна и пијалаци. Како хотелиерството и угостителството стануваат сè посложени, софтверот за резервации и POS-системи станува многу важен за профитабилноста. MICROS нуди моќни POS-решенија и софтвер за резервација, како дел од целосно интегриран хотелски менаџмент-систем (УХМР). Решенијата лесно може да се справат со публика од 100.000 фудбалски навивачи, посетители на концерти итн. Флексибилни, интегрирани и високоскалабилни пакети на POS-системите вклучуваат управување со инвентар, софтвер за резервација приспособен на корисникот и многу повеќе.

Доволно флексибилен за да се задоволат потребите на:

  • Корпоративна ложа
  • Угостителски места
  • Барови
  • Ресторани
  • Кујни

Казина

MICROS Казино софтвер е софтвер за управување со казина, вклучувајќи целосен спектар на решенија за комплетно управување со објекти и хотели, како и решенија за интегрирано управување со ресторани.

Паркови

Дали се во прашање паркови за семејствата, за забава или слободно време, MICROS портфолиото опфаќа алатки кои ви помагаат да се зголемат приходите и оперативната ефикасност, нудат решенија за наплата, управување со ваучери, како и решенија за управување со човечки ресурси, издавање на билети итн.

Голф и кантри-клубови

Во партнерство со компании специјализирани за голф-системи, MICROS интегрира решение за управување со членството, водење ресторани и хотели во едно сеопфатно решение.

За повеќе информации контактирајте нé на:
micros@kabtel.com.mk