KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Nexans Оптика производи
NEXANS ОПТИКА


Комплетна палета на Nexans LANmark оптички решенија е достапна за секакви резултати и конструкции со цел да се исполнат различни апликативни и просторни услови.

LANmark оптичките решенија нудат флексибилност и приспособливост за campus и building backbones, хоризонтални кабелски апликации, device termination во дата-центри и storage area networks.

Палетата се состои од:

  • Оптички кабли (SM и MM)
  • Конекција (конектори, адаптери, спојници, пигтејли, печкорди итн.)
  • Хардвер
  • Претерминирани оптички комплети

Разгледај ги Nexans Оптика производите

Оптички кабли
Оптички печпанели
Оптички pigtail-и и печкорди