KASPERSKY ПРОДАЖНА МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | КАРИЕРА  
 

Зошто Кабтел?
Постојаниот успех и постојаниот пораст на нашите клиенти ја прави КАБТЕЛ една од најуспешните компании во својата област. Нашата развојна програма во КАБТЕЛ ја темелиме на стабилност и постојаност, а со централен фокус кон задоволување на сегашните и идните потреби на нашите клиенти. Во интерес на нашите клиенти го одржуваме нашето продуктно и услужно портфолио со понуда исполнета со најновите технолошки достигнувања.