Ransomware

Forrester-Kaspersky-Kabtel-2021
Success Stories

Kaspersky – лидер на Forrester Wave

Влијателната компанија за истражување и советување „Forrester“ го прогласи Kaspersky за Лидер во раз...

Сто во слуцај на рансомњаре напад
Cybersecurity Quick Tips Solutions Uncategorized

Што во случај на ransomware напад?

Како да ги минимизирате последиците од корпоративен напад со злонамерен софтвер? Сигурно сте прочита...

ransomexx-header
Cybersecurity News & Events

За они кои веруваат дека Linux е недопирлив – RansomExx постои!

Малициозен софтвер за Linux Бидејќи компаниите најчесто користат мешана околина на сервери со Window...