Best-MSP-provider-Kaspersky-2024-KABTEL
Cyber security News & Events news&blog Достигнувања и награди ИТ Решенија Кибер безбедност

КАБТЕЛ – Повторно Kaspersky Best MSP провајдер

Да се стане најдобар давател на услуги управуван со кибербезбедност (MSP) потребна е комбинација од експертиза, посветеност и стратешко планирање. Нашата компанија веќе неколку години по ред е добитник на титулата Kaspersky Best MSP провајдер, како резултaт на:
Инвестирање во експертиза

КАБТЕЛ изгради тим од експерти за кибербезбедност со различни вештини и искуство, преку инвестирање во континуирани обуки и сертификации за да се осигура дека тимот е постојано еден чекор пред најновите закани, преку инвестирање во технологии и најдобри практики во кибербезбедност.

Развиваме сеопфатни услуги

Нудиме широк спектар на услуги за кибербезбедност приспособени да ги задоволат потребите на различни клиенти. Ова вклучува следење на заканите, одговор на инциденти, проценки на ранливост, управување со усогласености, тестирање на пенетрација и обуки за кибербезбедност.

Фокус на квалитетот

Поставуваме приоритети за квалитет  за сè што правиме, од испорака на услуги до поддршка на клиентите. Спроведуваме робусни процеси и процедури за да се обезбеди конзистентност и доверливост во нашите понуди за кибербезбедност.

Преферираме проактивна безбедност

Неопходен е проактивен, наместо реактивен пристап кон кибербезбедноста. Им помагаме на клиентите да ги идентификуваат и ублажат потенцијалните ризици пред тие да прераснат во сериозни безбедносни инциденти. Нудиме проактивен мониторинг, разузнавачки закани и услуги за проценка на ризик.

Креираме custom made решенија

Ги анализираме уникатните барања за кибербезбедност на секој клиент и соодветно ги креираме и приспособуваме нашите решенија. Нудиме персонализирани препораки и приспособени услуги за справување со конкретни закани и пропусти.

Секогаш сме пред трендовите

Во тек сме со новите трендови, технологии и закани за кибербезбедноста. Предвидете ги идните предизвици и можности во пејзажот на кибербезбедноста и соодветно ги прилагодуваме нашите услуги.

Инвестираме во технологијата

Ги користме ги напредните технологии и алатки за кибербезбедност за да ги подобрите нашите способности. Партнерирајте со водечки продавачи и инвестирајте во најсовремени решенија за откривање, превенција и одговор на закани.

Обезбедуваме усогласеност

Им помагаме на клиентите да се движат низ сложените регулаторни барања и стандардите за усогласеност релевантни за нивната индустрија, постојано се информираме за промените и даваме насоки за постигнување и одржување на усогласеноста.

Градиме доверба и репутација

Се фокусираме на градење доверба и кредибилитет со нашите клиенти преку транспарентна комуникација, интегритет и одговорност. Ги исполнуваме ветувањата и ги надминуваме очекувањата на клиентите за да се здобиеме со позитивни критики, доверба и препораки.

Ги мериме перформансите

Воспоставете клучни индикатори за изведба (KPI) за да ја измерите ефективноста на вашите услуги за кибербезбедност. Следете ги метриките како што се времето на одговор на инцидентот, стапката на откривање закани и задоволството на клиентот за постојано да ги подобрувате вашите перформанси.

Се сертифицираме и градиме репутација

Континуираната сертификација и признанијата ја подобруваат нашата репутација и ја раснат довербата на нашите соработници и клиенти.

Негуваме партнерства

Соработуваме со други професионалци за кибербезбедност, технолошки вендори и ИКТ здруженија за да ја шириме нашата мрежа и ни овозможува пристап до дополнителни ресурси и експертиза.

Фокус на односите со клиентите

Даваме приоритет на задоволството и задржувањето на клиентите. Одржуваме отворена комуникација со нашите клиенти, ги идентификуваме моќните страни, но и потребите и можностите за подобрување на нашите услуги, процеси и интеракции со клиентите, растеме и се менуваме со нивните повратни информации и ги решаваме нивните грижи навремено и ефективно. Градиме долгорочни односи засновани на доверба, сигурност и исклучителна услуга.

Бараме повратни информации од клиентите: повратните информации од нашите клиенти преку анкети, прегледи и редовни проверки се бесценети, ги користиме за да ги идентификуваме моќните страни, но и потребите и можностите за подобрување на нашите услуги, процеси и интеракции со клиентите.

Репер против конкурентите

Ја следиме конкуренцијата, ги мериме ги вашите перформанси во однос на лидерите во индустријата на светско ниво, идентификувајќи ги најдобрите практики, трендови и иновации на пазарот и настојувајќи да ги надминеме во однос на квалитетот, вредноста која ја нудиме и иновациите.

Играме тимски

Ги споделуваме и се радуваме на нашите успеси, ги препознаваме, ги наградуваме колегите за нивниот придонес во успехот на нашата компанија, како награди, сертификати, студии на случај и препораки на клиентите.

Следејќи ги овие стратегии и постојано стремејќи се кон извонредност, нашата компанија се позиционираше како водечки давател на кибербезбедносни услуги во изминатите години редум.