news&blog

Kaspersky-total-security-promocija
news&blog

Роденденски попуст за 20 години КАБТЕЛ!

Промоцијата  – 50% попуст Kaspersky Total Security до 15.10.2021!  Чувствувајте се сигурно и з...

Kaspersky-total-security-promocija
news&blog

50% попуст Kaspersky Total Security до 30.09.2021!

Искористете ја промоцијата  – 50% попуст Kaspersky Total Security до 30.09.2021!  Чувствувајте...

Sophos-XDR-Kabtel
news&blog

Интеграција на Sophos EDR и Sophos XDR

Sophos EDR и Sophos XDR се интегрираа во една единствена понуда Имено, Sophos понуди новитетите во с...

Linux-Kabtel-Kaspersky-zastita
Cyber security news&blog ИТ Решенија Кибер безбедност

Дали на Linux машините не им е потребна заштита?

До неодамна, голем дел од ИТ заедницата беа убедени дека на машините на Linux не им е потребна зашти...

sophos-xgs-promo-za-web
news&blog

Sophos Firewall & XGS – 100% попуст на хардверот за 3-годишни лиценци

Заменете го постоечкиот Firewall од друг производител со нов хардвер од серијата XGS. Sophos Firewal...

Sophos Intercept X рангиран на прво место во три извештаи на SE Labs reports
news&blog

Sophos Intercept X рангиран на прво место во три извештаи на SE Labs reports

Sophos Intercept X рангиран на прво место во три извештаи на SE Labs reports Sophos со гордост објав...