Interviews

Sauter-Kabtel-Makedonska-filharmonija-sc-Jane-Sandanski-bms-resenija
BMS&automation Interviews News & Events

БМС трендови – Младен Вуканац, Sauter

Младен Вуканац, генерален менаџер, Sauter Building Control Serbia: Влијанието на четвртатата индустр...

intervju-Milan-Susman-Robotina-HiQhome-Kabtel
BMS&automation Interviews

HiQ Home – решение за паметен дом кој штеди енергија и време!

Милан Сусман е директор за продажба на словенечката компанија “Robotina Group“, фокусиранa на иновац...

Goran_Mitreski_CEO_KABTEL
Cybersecurity Interviews

Анализа со Митрески: Сајбер напад од 35 милиони IP адреси е многу скап. Кој е мотивот?

Хибридна војна, сајбер војна, сајбер заплашување. Термини кои сè почесто ги слушаме, но и сме сведоц...

Miroslav-Koren-Kaspersky-Kabtel-Edr
Cybersecurity Interviews Solutions

Тренд на EDR решенија: Проактивна заштита на крајните точки

Автор: Мирослав Корен, генерален менаџер на Kaspersky за Источна Европа Како ИТ менаџерите ги зашт...

Dragan_Davidovic_Kaspersky
Cybersecurity Interviews

Драган Давидовиќ: Со Kaspersky ИТ безбедносните решенија сте секогаш чекор пред потенцијалните опасности

Интернетот е од суштинско значење за функционирање на скоро секој сегмент од животот, но исто така м...

rsz_encryption-1591018_1920
Interviews

Интервју со Благоја Кондратјук, Инженер за ИКТ решенија во Кабтел: Корона кризата ја зголеми побарувачката на системи за заштита на податоци!

  *Интервјуто е превземено од веб страната на Иновативност: Благоја Кондратјук, Кабтел: Коро...

rsz_engenius_cloud_logo_with_engenius__horizontal
Interviews

Интервју со Шери Веи, генерален менаџер на EnGenius Networks Europe B.V. (Senao Group)

*Интервјуто е превземено од веб страната на Иновативност: Интервју со Шери Веи, генерален менаџер на...