Sophos_Kabtel_100%discount_XG_Firewall -2021
Cybersecurity News & Events Solutions

До 100% на Sophos XG Firewall до 31.03.2021!

Наградуваната технологија за заштита на мрежата Next-Gen од Sophos XG Firewall со 100% попуст на хардверскиот уред.

Ако се префрлите на Sophos XG Firewall, добивате попуст од 50%, 75%, па дури и 100% на уредите од XG серијата.

Потребно е само да нарачате хардвер заедно:

– едногодишна, двегодишна или тригодишна претплата за FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard или Enterprise Plus.

Заедно со новиот XG Firewall можете да ги купите и следниве производи со дополнителни попусти:

  • 50% попуст од XG Firewall до клустер,
  • доколку е потребно 50% попуст на сите производи за заштита на крајната точка на Sophos Central

Повеќе информации и условите на понудата превземете ги тука.