Придружете му се на нашиот тим!

Ние им помагаме на компаниите да го достигнат својот целосен потенцијал.
Дали сте подготвени да го достигнете вашиот?
Придружете ни се!

РАСТЕТЕ СО НАС!

KABTEL-team-20+/КАБТЕЛ-20+тим

 

Дали сте љубопитни како нас? Дали сакате да придонесете во животот на луѓето? Кариерата во Кабтел ќе ви ја обезбеди потребната стимулација, давајќи ви можност да работите со истомисленици на возбудлива мешавина од проекти.

Она што го нудиме е работа во компанија со уникатна организациска култура, обезбедување на бројни искуства и обезбедување можности за учење.
Затоа, потребни ни се најдобрите луѓе да инвестираме во нивниот развој и да го насочиме нивниот ангажман кон достигнување на нашата визија за компанијата.
Ние секогаш сме во потрага по таленти да му се придружат на нашиот тим.
Испратете ни го вашето CV на vrabotuvanje@kabtel.com.mk и направете ги првите чекори кон вашата кариера од соништата.

Кабтел исто така им нуди на студентите можност за пракса во различни оддели на КАБТЕЛ.

Тековни огласи

Чувствувајте се исполнето. Забавувајте се. Помогнете ни да ја обликуваме иднината.

Работна позиција Локација Тип на вработување
ТЕХНИЧАР (преземи оглас) Скопје Полно работно време Аплицирај

Следете нè на LinkedIn!