Продукти и решенија

Trellix е уникатно позициониран да ги реши сите ваши потреби за кибербезбедност.

 • Trellix е глобална компанија која ја редефинира иднината на сајбер безбедноста. Отворената платформа за проширена детекција и одговор (XDR) на Trellix им помага на организациите соочени со најнапредните закани на денешницата да се препуштат на заштитата и отпорноста на решенијата на Trellix со целосна доверба. Безбедносните експерти на Trellix, заедно со широкиот партнерски екосистем, ја забрзува технолошката иновација преку машинско учење и автоматизација, за да ги поддржат над 40.000 деловни и владини клиенти во кибербезбедносните активности.

 • Integrated-Endpoint-Security

  XDR

  Податоците се внесуваат, корелираат и контекстуализираат со разузнавањето за заканите. Вградените насоки обезбедуваат интегрирано аналитичарско искуство со автоматска санација.
  -Внесување податоци од најсоодветните безбедносни контроли на Trellix
  -Отворени интеграции на податоци од над 1000 извори од трети страни
  – Мулти-векторски, мулти-вендорско откривање со приоритизирација на заканите
  – Проширена контекстуализација со интелигенција за закани од интерни извори и надворешни извори
  – Вградени насоки за одговор и оркестрација базирани на SaaS или on-premise

 • Threat-Management-and-Defense

  Безбедност за соработка

  Создадете високо сложени, меѓусебно поврзани мрежи заедно со надворешните партнери, добавувачи, продавачи, изведувачи и клиенти. Иницијативите за дигитална трансформација ја трансформираат природата и брзината на соработката – воведувајќи во голема мера незаштитен вектор на напад и создавајќи значителни предизвици за бранителите на кибербезбедноста.

  Trellix Collaboration Security овозможува луѓето можат безбедно да работат заедно низ проширената компаниска структура.

 • Threat-Management-and-Defense

  Безбедносни операции и аналитика

  Спроведете рационализирани, ефикасни SecOps на холистичка основа. Направете ја вашата организација поотпорна и посигурна со Trellix Security Operations. Филтрирајте го шумот и намалете ја сложеноста за да испорачате побрзи, поефикасни SecOps. Интегрирајте ги вашите постоечки безбедносни алатки и поврзете се со над 650 решенија на Trellix и производи од трети страни.

 • Threat-Intelligence

  Cloud безбедност

  Заштитете се од напади и обезбедете ја вашата хибридна и мулти-облак инфраструктура. Подигнете ја вашата безбедност со решенија за инфраструктура и е-пошта доставени преку облак за да останете безбедни без разлика каде се наоѓаат вашите уреди. Ќе добиете целосна видливост, проактивна заштита и приспособливост за да го поттикнете растот и да ги оптимизирате трошоците.


 • ent-new-white-cloud-security-77-77

  Заштита на податоци

  Овозможете му на вашиот бизнис да открива, надгледува и штити чувствителни податоци, да го централизира управувањето и известувањето, како и да ги синхронизира политиките on-premise и во cloud. Уверете се дека вашите чувствителни податоци се безбедни со решенијата за заштита на податоци на Trellix.

 • ent-new-white-cloud-security-77-77

  Мрежна безбедност

  Detect the undetectable and stop evasive attacks. Trellix Network Detection and Response (NDR) helps your team focus on real attacks, contain intrusions with speed and intelligence, and eliminate your cybersecurity weak points.

 • Threat-Management-and-Defense

  Интелигенција за закани

  Trellix Threat Intelligence обезбедува активна информација за актерите и однесувањата на заканите, користејќи податоци од стотици милиони поврзани сензори на глобално ниво за да ве држи чекор понапред од кибер заканите и противниците.

 • Threat-Management-and-Defense

  Безбедност на крајната точка

  Заштитете ја и зајакнете ја вашата работна сила со интегрирана безбедносна рамка која ја штити секоја крајна точка. Решенијата на Trellix Endpoint Security (ENS) применуваат проактивна разузнавачка закана и одбрана низ целиот циклус на нападот, за да ја одржат вашата организација побезбедна и поотпорна.

 • Threat-Management-and-Defense

  Облак безбедност

  Подигнете ја вашата безбедност со решенија за инфраструктура и е-пошта доставени преку облак за да останете безбедни без разлика каде и да се наоѓаат вашите средства. Ќе добиете целосна видливост, проактивна заштита и приспособливост за да го поттикнете растот и да ги оптимизирате трошоците.

Придобивки

Разновидното портфолио на Trellix обезбедува уникатен опсег на придобивки

 • Бидете пред кибер – заканите

  Останете проактивни и подготвени со предвидливи проценки засновани на глобално разузнавање во комбинација со вашата моментална безбедносна положба.

 • Обезбедете ги податоците каде и да се наоѓаат

  Заштитете ги критичните информации за бизнисот – во мирување и во движење – на вашата мрежа, во облакот и на вашите крајни точки. Поедноставување на усогласеноста и управувањето.

 • Интелигенција за закани со клуч на рака

  Активните разузнавачки закани и индикатори во реално време помагаат во откривањето и одговорот на најновите кибербезбедни закани.

 • Откријте го неоткриеното

  Trellix ви помага да откриете и да одговорите на вистинските кибер напади, користејќи брзина и интелигенција за да ги успорите упадите за да ги елиминирате ранливостите.

 • Интегриран, проактивен безбедносен екосистем

  Рационализирајте го одговорот на инцидентите, зајакнете ја безбедноста и автоматизирајте ги работните текови со напредна оркестрација.

 • Флексибилна, сеопфатна безбедност

  Проактивно заштитете го вашиот бизнис со управување и обезбедување на вашата околина со повеќе облачни решенија, зголемувајќи ги паралелно со растот на вашата компанија.

Престанете да трошите време и пари на технологија. Контактирајте нè веднаш.

Индустрии

Сектори кои се опслужуваат

 • banking

  Финансиски услуги

  Им помага на давателите на финансиски услуги во спроведувањето на приспособлива безбедносна стратегија, која обезбедува усогласеност и ги штити вашите клиенти.

 • teleco

  Телеком

  Искористете ги безбедносни решенија на Trellix, кои се специјално дизајнирани да обезбедат максимална безбедност на сите компоненти.

 • healthcare

  Здравство

  Решениja дизајнирани да ги заштитат системите од напади базирани на содржина и експлоатација на ограничувања.

 • transport

  Малопродажба

  Решенијата на Trellix ги штитат податоците и приватноста од дигитални закани што ги таргетираат бизнисите во секторите на малопродажба и дигитална економија.

 • industrial

  Индустрија

  Решенија за заштита за критичната инфраструктура во индустриите, која гарантира континуирани и некомпромитирани индустриските процеси.

 • transport

  Транспорт

  Безбедносните решенија за транспортната индустрија ги покриваат сите безбедносни аспекти на ИТ, вклучувајќи ги машините за билети, операторските терминали, системите за позадинска поддршка, како и големите центри за податоци.

 • energy

  Енергетика

  Ги штити виталните услуги како што се производството и дистрибуцијата на енергија од прекини.

 • data-center

  Податочни центри

  Безбедносните решенија на Trellix обезбедуваат заштита за виртуелизирани средини и корпоративните системи за складирање податоци во современите центри за податоци.

За вендорот

За Trellix

Trellix, порано позната како FireEye и McAfee Enterprise, е исклучителна компанија за кибербезбедност. Компанијата има извонредно искуство во откривање и спречување на големи кибербездоносни напади и се позиционираше како лидер во индустријата. Trellix обезбедува сеопфатен опсег на хардвер, софтвер и услуги за истражување на таквите напади, заштита од злонамерен софтвер и анализа на ИТ безбедносните ризици. Со својата експертиза и врвна технологија, Trellix е во првите редови во борбата против сајбер заканите и останува доверлив партнер за поединците, како и за организациите ширум светот.

Знаевме дека безбедноста може да биде поинаква и нудиме нов, различен пристап. Доволно брзо за да бидеме во чекор со динамичните закани. Доволно интелигентни за да научиме од нив. Постојано се развиваме за да ја задржиме предноста пред заканите.

Trellix ви нуди адаптивна XDR архитектура, која се прилагодува со брзината на заканите и обезбедува напредна интелигенција за кибер – закани.

КАБТЕЛ испорачува напредни решенија за кибербезбедност со помош на Trellix, прилагодени за да ги задоволат потребите на вашата организација.

0+

Клиенти

0%

Финансиски компании

0%

Здравствени организации

0%

УСА Агенции за безбедност

0

Посетете ја веб страницата

Trellix

За повеќе информации во врска со понудата на Trellix, преземете ги брошурите

Endpoint решенија

Cloud безбедност

Интелигенција за закани

Заштита на податоци

                    XDR