Нашата посветеност

 • check
  Нашето единствено ветување е дека стоиме покрај нашите клиенти, без оглед на предизвиците со кои се соочуваме.
 • check
  Ние не сме рок-star sвезди, нинџи или гуруа. Ние сме само посветени професионалци.
 • check
  За нас, довербата е еднаква на долговечноста, па на таа база ги градиме нашите односи со клиентите.

Дознајте повеќе

Нашата обврска

 • check
  Ние сме доверливи партнери со проактивен пристап кон вашата технологија, за континуиран раст на вашиот бизнис.
 • check
  Нашата  компанија ги разбира вашите секојдневни потреби.
 • check
  Нашиот тим е секогаш достапен   за ИКТ поддршка на вашата компанија.

Нашата мисија

Дизајн, имплементација и одржување на сеопфатни информациско-комуникациски системи, засновани на најновите ИКТ технологии за поддршка на растот и успехот на нашите клиенти и партнери од сите сектори и индустрии.

Нашата визија

Нашиот фокус е да го смениме начинот на размислување за новиот бран на ИКТ услуги и експертиза.

Следејќи ги потребите на нашите клиенти, креираме целосно интегрирани решенија за информации и комуникација. Безкомпромисна безбедност, сигурност, модуларност и приспособливост на нашите решенија е нашата цел.

Кодекс за однесување

Нашите вредности

Нашите вредности се водечки принципи врз кои е основана КАБТЕЛ и кон кои се стремиме да ја водиме нашата деловна активност секојдневно.

Вредностите го воспоставуваат нашиот поглед на светот додека ја обликуваме иднината. Тие одредуваат како се однесуваме едни со други. Нашите вредности се:

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

   

  Посветеност

  Работиме одговорно, заедно како тим, со недвосмислена комуникација.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498
  Иновативност

  Размислуваме надвор од рамките, конструктивно и пред сите останати.

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447
  Општественост

  Создаваме позитивно место за работа и етичка поддршка.

 • stars-3001_763de5f8-eede-4760-8629-dacce602e16f
  Извонредност

  Секогаш испорачуваме исклучителен квалитет, изведба и постојано се подобруваме.