Продукти и решенија

Чувајте ja, организирајте ja, обезбедете ja и лесно одржувајте ја вашата опрема

 • Денес, ИТ-менаџерите поминуваат стотици часа на избор на најдобри рутери, сервери и уреди за складирање за нивните инфраструктурни проекти, но на сите овие им треба сигурно и безбедно место за да бидат сместени. Честопати, оваа скапа опрема се купува на почетокот на проектот, а потоа, честопати во брзање, се избира и се купува сè комплет. Тогаш ИТ-менаџерите плаќаат висока цена за нивниот избор, бидејќи овие куќишта не можат да бидат многу соодветни за нивната опрема. Lande нуди широк спектар на модели на кабинети, овозможувајќи ви да пронајдете соодветно куќиште за вашата ИТ опрема. Различни ширини, длабочини и висини ви стојат на располагање. Покрај тоа, додатоците од орманот, како што се вентилатори, хардверски полици, електрични ленти, се завршна фаза на инсталацијата и ви помагаат да ја организирате и одржувате вашата опрема без напор.
  На крајот на денот, добро избраниот кабинет не само што ќе изгледа добро, ќе додаде безбедност и ќе го олесни одржувањето на опремата, туку и ќе го зголеми животниот век на вашите уреди, заштедувајќи ви пари.
 • rack-cabinet-white-512

  Рак ормари

  Избор на производи:

  • Стоечки ормари
  • Ѕидни ормари
  • Ормари за сервери и центри за податоци
  • Ормари против кражби
  • Индустриски IP66 ормари

 • fan-white-512-1
  Додатоци

  Избор на производи:

  • Модули за вентилатори
  • Фиксни и лизгачки полици
  • Хоризонтални и вертикални менаџери на кабли
  • Напојни ленти

Придобивки

Заштитете ја вашата инвестиција во хардвер со Lande

 • Гарантиран квалитет

  Ормарите  Lande се произведуваат само со најквалитетни материјали за производство.

 • Едноставна инсталација

  Lande ормарите се модуларни, лесни се за монтажа и инсталација.

 • Поедноставено управување со опрема

  Нуди различни карактеристики што го олеснуваат инсталирањето, организирањето и одржувањето на вашата опрема.

 • Безбедност на опремата

  Lande рак ормарите се издржливи по дизајн и нудат разни безбедносни карактеристики за да ја заштитите вашата опрема од лошо дело.

Престанете да трошите време и пари на други технологии. Контактирајте нè веднаш.

Индустрии

Сектори кои се опслужуваат

 • public-sector

  Јавни објекти

  Паметно управување и контрола за различни системи во јавните објекти, домаќин на голем број посетители..

 • healthcare

  Здравство

  Контрола и управување со осветлување, греење и ладење, лифтови, употреба на енергија, станици за греење и разни системи за медицинска опрема..

 • office

  Канцелариски објекти

  Контрола и управување со осветлување, температура, ролетни, безбедносни системи и хардвер во канцеларија, конференциски сали и заеднички простории.

 • iot-white-512

  Паметни градови & IoT

  Решенија за целосна контрола, следење и можност за далечинско одржување на различни системи преку Интернет.

 • industrial

  Индустрија

  Целосна интелигентна автоматизација, контрола како и визуелизација на производството, транспортот и процесите на складирање за различни индустрии.

 • residential

  Станбени објекти


  Оптимална средина за живеење со максимална енергетска ефикасност и намалување на трошоците и минимално влијание врз животната средина.

 • infrastructure

  Инфраструктура


  Автоматизација, следење и контрола на критична инфраструктура и процеси со минимална човечка интервенција и ризик од грешка.

 • energy

  Енергија

  Целосна контрола, управување и оптимизација на производството, складирањето и користењето на зелената енергија.

за вендорот

Lande

LANDE е производител на ракови, ормани и куќишта од 19 ”, додатоци со највисоко ниво на знаење во Турција. Lande е основан од тим, кој го води секторот со своето искуство од 20 години со цел да развие и пласира на пазарот иновативни, ергономски, економски и функционални производи. Lande е професионален партнер за решенија, со своите 19 ”Ракетни ормани и додатоци, Телеком теренски ормани (внатрешни / надворешни), ормари за Сервери и Дата центри, како и широк спектар на дополнителни производи за ИТ секторот. Ланде воведува нов концепт во дејноста, благодарение на достапните и практични висококвалитетни производи, дизајнирани според постојано променливи услови на пазарот и побарувањата на клиентите. Со најсовремена опрема, машинерија и искусен менаџерски тим и вработени, високо квалитетни производи со високи капацитети се произведуваат во производствените објекти.

За повеќе информации во врска со понудата на Ланде, преземете ја брошурата на производи

Стоечки рак кабинети

Ѕидни рак кабинети

Додатоци