News & Events Solutions

КАБТЕЛ – Partner на Nakivo!

Зошто го одбравме NAKIVO за бекап на вашите податоци?

  • 15.000+ клиенти во 140 земји
  • Заштита на 8.000+ Виртуелни машини, 300+ Remote office/branch office
  • Оценки од заедницата со 5 sвезди, 98% задоволство од поддршката
  • 5.000+ партнери низ целиот свет
  • Партнер на светски водечките технолошки компании:

NAKIVO бекап решенијата овозможуваат:

  • Едно решение за сè: Backup, Replication, Instant Restore, Site Recovery
  • Поддржуваат Virtual, Physical, Cloud and SaaS: VMware, Hyper-V, Nutanix, Amazon EC2, Windows, Linux, Microsoft 365, Oracle бази на податоци
  • Може да работи во: NAS, Linux, Windows, VA, AWS AMI
  • Го намалуваат времето на администрирање: Само сетирајте го и заборавете го
  • Заштеда: Намалени трошоците до 20 пати во однос на други решенија

Светски реномираните брендови му веруваат на NAKIVO:

Брошурата е достапна тука. Повеќе за решенијата на Nakivo тука.