Solutions WiFi

Управувајте ги вашите мрежи со EnGenius Cloud

EnGenius Cloud е решение за мали, средни бизниси и големи компании

EnGenius Cloud кои треба лесно и безбедно да управуваат со своите жичани и безжични мрежи без сопствени сервери, без годишни лиценци, за да им овозможи на компаниите да се фокусираат на развивање на нивниот бизнис без дополнителни трошоци. EnGenius Cloud – лесен начин за да овозможите прегледно управување со wi-fi мрежата. Со едноставен процес и визуелизиран интерфејс, овозможува лесно распоредување и управување со мрежата за вашите деловни простории преку едноставна мобилна апликација. EnGenius Cloud е изграден врз база на најнапредната клауд технологија со користење на вештачка интелигенција. Робусната и динамична инфраструктура во облак ви помага да работите попаметно на вашата мрежа, со важни алатки за анализа и визуелизација.
EnGenius-Cloud-Kabtel-wifi-resenie-za-sekoj-biznis.png

Предности на EnGenius Cloud:

Брзо распоредување, брза регистрација и конфигурација на групни уреди;
Паметно вмрежување – управување на мрежата со хиерархиски приказ во реално време, со контрола на статусот на сите мрежи;
Визуелизиран преглед со деталите за уредите и клиентите, со совети за менаџирање.
Сертифицираните мрежни инженери на КАБТЕЛ ви стојат на располагање за дополнителни информации, совети, решенија, имплементација…