Sophos_Kabtel_100%discount_XG_Firewall-web
Cybersecurity Solutions

До 100% попуст на уредите од Sophos XG Firewall серијата до 31.12.2020!

Искористете ја наградуваната технологија за заштита на мрежата Next-Gen од Sophos XG Firewall и добијте до 100% попуст на хардверскиот уред.

Ако се префрлите на Sophos XG Firewall, добивате попуст од 50%, 75%, па дури и 100% на уредите од XG серијата. Потребно е само да нарачате хардвер заедно со едногодишна, двегодишна или тригодишна претплата за FullGuard, FullGuard Plus, EnterpriseGuard или Enterprise Plus.

Повеќе информации и условите на понудата превземете ги тука.