News & Events Success Stories Technical security

Награда за извонредност во производството за 2020!

Иако изминатава година во фокус беше соочувањето со пандемија на коронавирус, нашиот партнер OLYMPIA ELECTRONICS S.A. уште еднаш докажа дека инвестирањето во иновации и раст носи позитивни резултати и напредок.

OLYMPIA ELECTRONICS S.A. на второто издание на Производствените награди за извонредност 2020 беше наградена во две категории. Првата категорија вклучува „Иновации и креативност“ за која ја освои бронзената награда за „Развој на протоколи и шема за акредитација на поединци поврзани со Инсталација – одржување – дизајнер FiDAS“ и втората категорија, која вклучува „деловен континуитет во производството“ во која ја освои сребрена награда за „Opex – 19SMCP“.

Веќе 41 година OLYMPIA ELECTRONICS S.A. произведува иновативни електронски системи за техничка безбедност и има една цел – постојано подобрување на производите и целосната услуга на своите клиенти.