News & Events

КАБТЕЛ вработува Специјалист за Продажба!

КАБТЕЛ ДООЕЛ има потреба од Специјалист за продажба (Sales Specialist), кој ќе му се придружи на нашиот тим во Одделот Продажба.

Цел на работната позиција: Комплетно менаџирање на процесите во делот на директна продажба и пред – продажба, преку креирање извонреден, стратешки и долгорочен партнерски однос со клучни клиенти, како и планирање и исполнување на поставените компаниски цели преку реализирање на потребите на клиентите.

Дали сте Вие идеалниот кандидат проверете тука.