wifi

sostojba-so-ransomver-finansiski-sektor-kabtel-sophos
Cybersecurity Quick Tips Recommendations Solutions ИТ Решенија Кибер безбедност

Кибер напади на финансиските компании во 2022

Кибер напади на финансиските компании во 2022 Постојано расте предизвикот со злонамерниот софтвер во...

sostojba-so-ransomver-finansiski-sektor-kabtel-sophos
Cyber security Quick Tips Recommendations Solutions ИТ Решенија Кибер безбедност

Кибер напади на финансиските компании во 2022

Кибер напади на финансиските компании во 2022 Постојано расте предизвикот со злонамерниот софтвер во...

EnGeniu-cloud-Kabtel-upravuvanje-so-wifi-mreza
Solutions WiFi

Управувајте ги вашите мрежи со EnGenius Cloud

EnGenius Cloud е решение за мали, средни бизниси и големи компании EnGenius Cloud кои треба лесно и ...

EnGenius-cloud-Kabtel
News & Events Solutions Success Stories WiFi

Награди SME Proof 2020: EnGenius Cloud платформа

Во октомври минатата година долгоочекуваната платформа на  EnGenius стана реалност. Сега, шест месец...

EnGenius Wifi6
Solutions WiFi

EnGenius претстави две нови надворешни пристапни точки 11ax (Wi-Fi 6) со висок капацитет!

EnGenius ги најави своите надворешни пристапни точки со висок капацитет Wi-Fi 6 (802.11ax), достапни...

EnGenius Cloud by Kabtel
Solutions WiFi

EnGenius решението за мрежи во облак може да ви заштеди многу време и пари, но да ја намали емисијата на CO2!

Водењето бизнис од која било величина без брз и стабилен интернет со одлична жичена и безжична мрежа...

rsz_engeniustech
Solutions WiFi

EnGenius го лансираше Cloud To-Go – поедноставување на вмрежувањето за мали до средни бизниси

EnGenius на 10 септември го најави Cloud-To-Go, кој им овозможува на кафулињата, хотелите, клиниките...

Kabtel-EnGenius-wifi-obrazovanie
Solutions WiFi

Oдличен Wi-Fi во образовните институции

Колеџот „Cardinal Newman“ во Велика Британија e мешано училиште за ученици на возраст од 11 до 18 го...

rsz_engenius_cloud_logo_with_engenius__horizontal
Interviews

Интервју со Шери Веи, генерален менаџер на EnGenius Networks Europe B.V. (Senao Group)

*Интервјуто е превземено од веб страната на Иновативност: Интервју со Шери Веи, генерален менаџер на...

rsz_engenius-ai
Solutions WiFi

EnGenius Cloud – Решение за безжични мрежи менаџирано од облак, кое ви заштедува време и пари!

  Водењето бизнис од која било величина без брз и стабилен интернет со одлична жичена и безжичн...