подобрете ја вашата wifi мрежа
news&blog

Подобрете ја вашата wifi мрежа со EnGenius

EnGenius вебинар за новите Wi-Fi 6/AX пристапни точки

СРЕДА, 20 АПРИЛ 2022 г
10:30 – 11:30h

На вебинарот ќе добиете повеќе информации за најновите

Кликнете овде за да го резервирате вашето бесплатно место сега!

Пријавете се веднаш