Kaspersky-total-security-promocija
news&blog

Роденденски попуст за 20 години КАБТЕЛ!

Промоцијата  – 50% попуст Kaspersky Total Security до 14.11.2021!

 Чувствувајте се сигурно и заштитено од хакери, вируси и малициозен софтвер+ заштита при плаќање и алатки за приватност што ве чуваат од секој агол. 

Вклучени премиум карактеристики:

najdobriot i najnagraduvan antivirus-Kaspersky Total Security
Kaspersky Total Security перформанси

 Попустот важи до 14.11.2021. 

Нарачајте тука.