KASPERSKY

Глобален лидер во решенијата и услугите за кибер безбедност изградени за домашна употреба и за деловно работење. Kaspersky го спасува светот од сајбер закани повеќе од 20 години.

KASPERSKY

SOPHOS

Како светски лидер во кибер безбедноста од следната генерација, Sophos штити скоро 400.000 организации од сите големини во повеќе од 150 земји.

SOPHOS

ENGENIUS

Сеопфатна линија на безжични производи и производи за телефонија што обезбедуваат говорни и мрежни решенија со однос цена/ перформанси од лидерска класа.

ENGENIUS

ALCATEL-LUCENT

Овозможува сè да е поврзано, со испорака на технологии што работат за вас, со облак решенија, како и решенија за мрежи и комуникации.

ALCATEL-LUCENT

NAKIVO

Брзо, доверливо и достапно решение VM backup, репликации и обнова при катастрофи за VMware, Hyper-V, Nutanix AHV и AWS EC2.

NAKIVO

THALES

Thales ја користи својата експертиза за безбедност на ИТ системите и нуди интегрирани и / или прилагодени решенија кои обезбедуваат распоредување на целосно безбедни мрежи.

THALES

6COM

Водечки производител и снабдувач на оптички примопредаватели.

6COM

MICROSOFT

Помага на луѓе и бизниси низ целиот свет да го реализираат својот потенцијал.

MICROSOFT

DELL

Развива, продава, поправа и поддржува компјутери и сродни производи и услуги.

DELL

BUILDING MANAGEMENT СИСТЕМИ

SAUTER

Паметни објекти, автоматизација, следење и регулирање.

SAUTER

OLYMPIA ELECTRONICS

Безбедносни електронски системи и итно осветлување.

OLYMPIA ELECTRONICS

ROBOTINA

Водечки даватели на решенија за обновлива енергија.

ROBOTINA

МРЕЖНА ИНФРАСТРУКТУРА

NEXANS

Глобална компанија во индустријата за кабли и оптички влакна.

NEXANS

LANDE

Производител на ормари и додатоци

LANDE