Вработување

КАБТЕЛ ВРАБОТУВА!

РЕФЕРЕНТ ВО ОДДЕЛ ЗА СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

• Завршено високо образование;

• Минимум 3 години искуство во областа на сметководствено и финансиско работење-предност;

• Познавање на сметководствени правила, прописи и книжења-предност;

• Одлично познавање на англиски јазик;

• Солидни оргaнизациски и комуникациски вештини;

• Високо ниво на одговорност и снаоѓање со документација;

• Изразени аналитички способности, организациски способности; комуникативност, тимска работа, доверлива личност;

• Напредно користење на компјутер – MS Office пакет;

• Возачка дозвола Б категорија;

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

• Сметководствено работење (спроведување на сите сметководствени и финансиски книжења);

• Изработка на извештаи и анализа;

• Координација со надворешни финансиски институции;

НИЕ НУДИМЕ:

• Солидни приходи и можност за напредување;

• Пријатна мотивирачка средина

• Личен развој

Доколку ги исполнувате критериумите, Ве молиме испратете Ваша биографија, на следнава e-mail адреса: vrabotuvanje@kabtel.com.mk
Краен рок за аплицирање: 23.05.2021 год.