Kaspersky-total-security-promocija
news&blog

50% попуст Kaspersky Total Security до 30.09.2021!

Искористете ја промоцијата  – 50% попуст Kaspersky Total Security до 30.09.2021!

 Чувствувајте се сигурно и заштитено од хакери, вируси и малициозен софтвер+ заштита при плаќање и алатки за

приватност што ве чуваат од секој агол. 

Вклучени премиум карактеристики:

  • VPN сообраќај до 300 Mb дневно
  • Kaspersky Password Manager Premium
  • Kaspersky Safe Kids Premium

 Промоцијата е валидна до 30.09.2021.