deca

smarter-safe-kids-featured
Кибер безбедност

Како да ги заштитиме децата на Интернет?

Дали децата се доволно заштитени во интернет просторот? Како да ги заштитиме децата на Интернет? Кои...

намалена употреба на дигитални уреди кај децата Кабтел Касперски
news&blog

82% од возрасните и 70% од децата трошат повеќе од три часа на гаџети секој ден

Една нова студија на Kaspersky покажа директна корелација помеѓу тоа колку време родителите и нивнит...