Среќен 21-ви роденден КАБТЕЛ! - Happy 21st Birthday KABTEL!
BMS&automation Cyber security News & Events news&blog Quick Tips Recommendations Solutions Success Stories WiFi Бекап Достигнувања и награди ИТ Решенија Кибер безбедност Промоции Техничка заштита

КАБТЕЛ – 21-ви роденден

 

21-ви роденден КАБТЕЛ

На овој посебен ден, годишнината на нашата компанија, сакаме да им заблагодариме на нашите клиенти за поддршката и довербата, кои беа најголемиот поттик за нашиот континуиран раст, како и на нашиот тим, за вложениот труд и допринос во целокупниот компаниски успех.

Среќна годишнина!