KABTEL-Real-Security-Best-Agent-2023-Real-Conference-2024
news&blog Success Stories ИТ Решенија Кибер безбедност Награди/Awards Промоции

КАБТЕЛ – Best Real Security Agent 2023

Честитки за нашата компанија КАБТЕЛ за  признанието за  Best Real Security Agent 2023 на Real Security и Trellix и оваа година! Ова достигнување ја истакнува континуираната извонредност и посветеност на КАБТЕЛ во обезбедувањето на врвни кибербезбедносни решенија.

Признанието на Кабтел како најдобар партнер на Real Security и Trellix трета година по ред е доказ за континуираната извонредност и посветеност во обезбедувањето на врвни кибербезбедносни решенија. Ова достигнување ги нагласува неколкуте клучни аспекти на нашиот успех:

  • Иновативни решенија

КАБТЕЛ постојано нуди иновативни и ефективни безбедносни решенија кои ги задоволуваат потребите на клиентите кои се развиваат. Партнерството со водечките обезбедувачи на безбедност како Real Security и Trellix, гарантира дека сме и ќе останеме во првите редови на технолошкиот напредок во кибербезбедноста.

  • Фокус кон клиентот

КАБТЕЛ дава приоритет на разбирањето и справувањето со уникатните безбедносни предизвици со кои се соочуваат нашите клиенти. Нашите custom made решенија и посветеноста во поддршката на бизнисите во заштитата на нивната критична инфраструктура  и одржувањето на стабилни безбедносни позиции.

  • Експертиза и знаење

Експертизата на тимот на КАБТЕЛ е клучен фактор за нашиот успех.  Длабокото познавање на безбедносните технологии и најдобрите практики ни овозможува да обезбедат сеопфатни и доверливи безбедносни услуги.

  • Силни партнерства
Стратегијата на Кабтел за партнерство со најдобрите во индустријата за обезбедување на врвни решенија за кибербезбедност, како Trellix и Real Security е клучен фактор за нашиот успех.  Изборот на најдобрите партнери е од клучно значење за давање супериорни услуги за сајбер безбедност, пред сѐ заради:
  • Пристап до врвна технологија

Со соработка со водечките обезбедувачи на безбедност како Real Security и Trellix, Kabtel обезбедува пристап до најновите и најнапредните технологии за сајбер-безбедност. Ова им овозможува да понудат решенија кои се иновативни и ефективни во борбата против современите закани.

  • Зголемена експертиза

Партнерствата со врвни безбедносни фирми му овозможуваат на Кабтел да го искористи специјализираното знаење и експертиза на овие партнери. Оваа соработка ги подобрува сопствените способности на Кабтел, овозможувајќи им да обезбедат сеопфатни и софистицирани безбедносни решенија за своите клиенти.

  • Подобрена доверливост

Работата со реномирани и добро етаблирани партнери гарантира дека производите и услугите што ги нуди Кабтел се сигурни и со висок квалитет. Оваа доверливост е клучна за одржување на довербата и довербата на нивните клиенти.

  • Сеопфатни решенија

Партнерството со разновидна палета врвни безбедносни вендори му овозможува на КАБТЕЛ да понуди широк спектар на кибербезбедносни решенија. Ова значи дека тие можат да се занимаваат со различни аспекти на безбедноста, од откривање закани и одговор, до заштита и усогласеност на податоците, обезбедувајќи холистички пристап кон сајбер безбедноста.

  • Континуирано подобрување

Пејзажот на сајбер безбедноста постојано се развива, при што редовно се појавуваат нови закани. Со усогласување со најдобрите партнери, КАБТЕЛ останува ажуриран со најновите трендови и случувања во кибербезбедноста, осигурувајќи дека нашите решенија се секогаш актуелни и ефективни.

  • Задоволство на клиентите

На крајот на краиштата, овие партнерства му овозможуваат на КАБТЕЛ да испорача висококвалитетни, ефективни и сигурни решенија за кибербезбедност кои ги задоволуваат потребите и очекувањата на нашите клиенти за раст на нивните бизниси. Овој фокус на задоволството на клиентите, ни помага во градењето на долгорочни односи и силна репутација во индустријата.

Со доследно избирање на најдобрите партнери, КАБТЕЛ ја демонстрира посветеноста на извонредност и проактивниот пристап, за да остане на првите линии на фронтот на кибербезбедноста.

Континуираниот избор за Cybersecurity Hero 2022, Best Partner Award 2021, Best Real Security Agent 2023 ги одразува конзистентните перформанси и доверливоста на  КАБТЕЛ во обезбедувањето висококвалитетни безбедносни решенија. Нaшата одржлива извонредност изгради репутација на доверба и сигурност во индустријата, особено во постојниот свет каде што заканите се менуваат и се развиваат, а мисијата за управување со кибербезбедноста на податоците добива ново ниво на сложеност особено и заради актуелните геополитички тензии, економските промени и спојувањето на работните средини кои создаваат динамична позадина.

Нашата мисија е да Ве водиме низ примената на врвни политики, технологии и методологии за кибербезбедност, да го подобриме вашиот арсенал со стратегии за спречување измами, да ги зајакнеме способностите за откривање напади и да ги изградиме програмите за одговор и обновување.