Cyber security Solutions Кибер безбедност Промоции

ПРОМОЦИЈА Endpoint и Server заштита – тригодишна претплата по цена од еднoгодишна

ПРОМОЦИЈА Endpoint и Server заштита – Tригодишна претплата по цена од еднoгодишна.

Кибер заканите постојано во пораст и се сè покомплексни. Скоро 7 од 10 организации од која било големина се жртви на напади.
Не бидете лесна цел за сајбер напади. Решенијата на Sophos, oвозможуваат:

 • Запирање на непознат малициозен софтвер со длабоко учење и технологија на вештачка интелегенција
 • Блокирање на рансомвер напади – и никогаш да не платите ниту денар за да ги повратите податоците
 • Спречување на неовластени обиди за криптирање
 • Заштита на ингеренциите од кражба, како и откривање на малициозен сообраќај
 • Стопирање на хакерите да ги користат ранливостите и компромитираат unpatched хостовите
 • Автоматско откривање и приоритет на потенцијалните закани користејќи EDR технологија
 • Бесплатно управување со сите погоре преку еден централен систем Sophos.
Промоцијата важи за тригодишна претплата за:

Central Endpoint:

 • Central Intercept X Advanced
 • Central Intercept X Advanced со EDR

Central Server:

 • Central Intercept X Advanced for Server
 • Central Intercept X Advanced for Server со EDR

Оваа специјална понуда е достапна во КАБТЕЛ – Sophos Gold Partner.

Промоцијата е валидна до 30. 09. 2021. Брошурата презвемете ја тука.