news&blog

Sophos Firewall & XGS – 100% попуст на хардверот за 3-годишни лиценци

Заменете го постоечкиот Firewall од друг производител со нов хардвер од серијата XGS. Sophos Firewall и новиот хардвер од серијата XGS нудат најдобра заштита и врвни перформанси.

ПРИДОБИВКИ:
  • Моќна заштита и перформанси: Xstream на Sophos Firewall архитектурата обезбедува заштита од најновите закани, додека забрзувањето на важен сообраќај во облак, SaaS и други апликации. Двојниот процесор на моделите од XGS серијата вклучуваат посветен хардвер FastPath за доверлив сообраќај, ослободување на ресурси за Deep packet инпсекција и TLS инспекција за потребниот сообраќај.
  • Xstream Protection: Еден пакет лиценци за напредна заштита со Мрежна, веб и zero-day заштита, плус новиот Central Module за SD-WAN VPN оркестрација и 30-дневен тест период. Централно известување Напреден период на задржување на податоците. Заокружено со одличната поддршка, овој пакет е сè што му треба на вашиот бизнис. Без скриени трошоци.
  • XDR-Ready: Проширете ја интелигенцијата за закани надвор од firewall – от со Sophos Extended Detection and Response (XDR). Работи во комбинација со други производи на Sophos кои се лиценцирани одделно.

Оваа понуда важи за нови корисници на решенијата на Sophos, но и за постоечки корисници на други решенија на Sophos кои досега немаат имплементиран Firewall.

ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИЈАТА

1. Оваа промоција важи само во земјите од Источна Европа* и е достапна во Македонија во КАБТЕЛ, Sophos Gold Partner за Македонија.
2. Промоцијата е важечка единственo за нови или постоечки корисници на Sophos кој нарачува барем еден хардверски уред од серијата XGS. Набавката мора да вклучува хардверски уред од серијата XGS и претплата за Xstream Protection за тој модел на уред со лиценци за 3 години. Нарачки на моделите од сериите XGS 87 и XGS 87w не се предмет на оваа Промоција.
3. Нарачката мора да биде за Firewall. Постојниот Sophos Firewall (порано XG Firewall), клиентите на Sophos UTM и обновувањата, се експлицитно исклучени од оваа Промоција. Сепак, постојните клиенти на Sophos за останати решенија можат да нарачаат Sophos Firewall решение под услови од оваа промоција.
4. Sophos го задржува правото да ја утврди сопственоста на конкурентскиот firewall кој се заменува со промоцијата.

Оваа промоција важи до 31.03.2022 год.

Оваа Промоција не смее да се комбинира со други промотивни понуди на Sophos и не смее да се користи во комбинација со дополнителен попуст. Оваа Промоција мора да се примени за време на промоцијата и не може ретроспективно да се применува на претходните нарачки или трансакции.