webinar-engenius-kabtel-novi-proizvodi-funkcionalnosti
news&blog

Вебинар за  новите производи на EnGenius

Ве покануваме на бесплатниот вебинар за  новите производи на EnGenius и нови функционалности на постоечките производи на EnGenius. На вебинарот ќе добиете информации и за новата пристапна точка ECW130 „Cloud5 4×4“.

Агенда:

  • Вовед
  • Уникатни карактеристики
  • Управување со облак
  • Апликации (со висока густина).

Прашањата како и секогаш се добредојдени и може да се поставуваат во текот на целата презентација!

Дали знаете некој заинтересиран за подобрување на wi-fi мрежата? Поканете го да ни се придружи со споделување на овој линк.

Регистрирајте се
Нашите сертифицирани инженери за кибер безбедност се секогаш достапни за сите ваши потреби.
Контактирајте нè на 02/3103-230 или sales@kabtel.com.mk.