black-friday-cyber-monday-kabtel-kaspersky-popust-50%
news&blog

Black Friday & Cyber Monday -50% попуст

Промоција: До 50% попуст на Kaspersky Anti Virus & Internet Security & Total Security!

Kaspersky TOTAL SECURITY за да се чувствувате сигурно и заштитено од хакери, вируси и малициозен софтвер + заштита при плаќање и алатки за приватност што ве чуваат од секој агол. Вклучени премиум карактеристики: VPN сообраќај до 300 Mb дневно, Kaspersky Password Manager Premium, Kaspersky Safe Kids Premium

Kaspersky INTERNET SECURITY обезбедува врвна заштита и е наменет за корисници кои се често на интернет. Неговиот најсовремен, хибриден приод кон дигиталната безбедност комбинира иновативни технологии базирани на „cloud“ со напредна антивирусна заштита за обезбедување на ефикасна безбедност во текот на онлајн активностите како што се сурфање, банкарство, комуникации и сл.

Kaspersky ANTI-VIRUS се препорачува за корисници кои не се често на интернет и нуди основна заштита за компјутерите.

kis-kav-total-security-bezbednost-antivirus-Kabtel_Kaspersky

Промоцијата е валидна од 26-29 ноември!

Нарачки тука или на 02/3103230,  071 375 473!