Вработување

КАБТЕЛ вработува Инсталатери на Телекомуникациска опрема

КАБТЕЛ вработува Инсталатери на Телекомуникациска опрема за работен однос на определено време.

Работни задачи и одговорности: Познавање и користење на основен алат

Потребни квалификации:

• Со и без работно искуство на иста или слична позиција

• Пожелно е поседување на возачка дозвола

Ние ви нудиме:

• Оспособување со специјализирана обука пред отпочнување со работа

• Можност за развивање и континуирано персонално усовршување

Повеќе информации за нашите решенија тука.

Испратете CV на vrabotuvanje@kabtel.com.mk
Повеќе инфо на 075/284 426 или 078/229 995!