Cyber security News & Events news&blog Recommendations Success Stories WiFi Автоматизација ИТ Решенија Кибер безбедност

FitXpress мрежно решение за мали бизниси

FitXpress за мали бизниси
Целосно и беспрекорно безбедносно решение

Подигнете ја вашата мрежна заштита и управувањето со FitXpress Gateway, кој овозможува:

 • Лесно распоредување на VPN

Едноставното мрежно распоредување и VPN сетинзите обезбедуваат сигурни конекции за вработените од локација до локација, како и за вработените од далечина.

 • Зајакната безбедност

Заштитете ги деловните мрежи со  стабилен заштитен ѕид, следејќи ги тековните безбедносни политики при континиурано ефикасна мрежа.

 • Флексибилна поврзаност

Dual-Wan функционалноста овозможува мрежна ефикасност и балансирање на оптоварувањето, како и непрекинатo поврзување.

 • Смарт менаџмент

Унифицирано управување и визуелизирано следење преку веб-порталот или апликацијата EnGenius FitXpress од секаде.

Поврзете го својот бизнис со леснотија

FitXpress нуди сеопфатни функциналности со оптимални перформанси за поддршка на потребите на малите бизниси.

Малопродажба / филијали
 • Безбедна комуникација со VPN за пренос на чувствителни податоци помеѓу ланците на продавници или експозитури.
 • Унифицирано управување базирано на облак за лесно конфигурирање и следење на сите синџири продавници од една платформа.
Работа од дома
 • Малите бизниси можат да ги заштитат мрежите од сајбер закани со користење на Client VPN за вработените од далечина.
 • Управувањето со FitXpress базирано на облак го рационализира поставувањето и одржувањето на мрежата, што го прави совршено решение за помали бизниси без или со ограничени ИТ ресурси.
VPN – едноставен за поставување и сетирање за филијали и далечински вработени
 • Поедноставете ја конфигурацијата и одржувањето на VPN со само неколку кликања, преку беспрекорната алатка од локација до локација и алатката за клиентски VPN, обезбедувајќи безбедни и ефикасни врски за далечинските вработени.
 • Автоматско-VPN поврзување со еден допир со само-заздравување, овозможува автоматски освежување на релевантните поставки за VPN , обезбедувајќи непречено и безбедно поврзување, дури и ако WAN IP-адресите се преназначат или се појават промени во препраќањето на портите.
Флексибилна поврзаност
 • Непрекинато поврзување преку WAN и Cellular

Порталот се истакнува во ефикасното балансирање на оптоварувањето и редундантоста со dual-WAN портите, неговите напредни интервентни WAN порти.  Неговaта напредна технологија овозможува префрлање на резервна врска при прекин на некоја WAN порта.

Подобрена безбедност
 • Заштитни мрежи со стабилен заштитен ѕид

Заштитете го вашиот бизнис од потенцијални закани користејќи го стабилниот заштитен ѕид, кој ги следи безбедносните политики и внимателно ги чува вашите чувствителни податоци додека ја поддржува ефикасноста на мрежата.

Smart манаџмент
 • Унифицирано управување со облак преку FitXpress

Централно надгледување и управување со портите, пристапните точки и мрежните прекинувачи на мрежите на повеќе локации преку интерфејс базиран на облак на веб-порталот FitXpress или мобилната апликација.*

 • Управување во секое време и од секаде

Беспрекорно следете ја вашата мрежа од далечина, користејќи ја апликацијата EnGenius FitXpress, овозможувајќи интуитивно управување и визуелизирани сознанија за сите управувани уреди.

Преземете ја FitXpress брошурата